2010. szeptember 5., vasárnap

Infó/1

 
Sziasztok House zene kedvelők!

Lenne itt egy apróság amire megkérnélek liteket! Ha véigolvastátok a mondanivalóm légyszives nyomjatok rá egy Megosztást ezt előre is köszönöm! Nos azért fordulok hozzátok mert keresem a feltörekvő tetsztségek munkáit, vagyis ezt most lefordítom kezdő Dj/Producer/Remixer munkáit szeretném felhasztnálni a Rich - Mix The Party felvételek tartalma képen! [ http://rich-mixtheparty.blogspot.com/ ] Aki elég igényesnek és színvonalasnak tartja a dolgoz az küldön nekem a saját maga alkotott Zenékből!

Tehát aki úgy érzi szeretné ha egy saját maga alkotott (Mash-Up, Bootleg és Remix) dall elhangozzon a Mix The Party mixsorozat valamelyik felvételében az irjon bátran!

Eddigi partnereim: Goofy, Andrew Puber & Iron, Wlayko & Steve-N, Danny Better, Daddy továbbá Davoizz, Jolly, Jason Mill, Széles Attila, Dave Martin és FlameMakers Mash-Up-ok, Bootleg-ek és Remix-ek is hallhatóak voltak már a mixekben!

[Kérem szépen hogy oszátok meg a "Megosztás" gomb segítségével, mert lehet tégen nem érint és nem érdekel, de az egy ismerősödet már lehet igen csak ép nem fog tudni a dologról! Ezt nem értem és nem nekem csináljátok mert minden héten van 16 dall ezt elhihetitek, csak szeretnék segíteni azoknak akik most bontogatják a szárnyaikat!!!(Nem mintha én nem most bontogatnám XD]

Üdv:
Rich

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése